Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 decembrie 2015

Shin Min Ah - zeita din revista ELLE Korea


Articol tradus de : Ruckia Ninotchka 
de CALEIDOSCOP K-Korea


            Shin Min Ah poate infatiseaza un avocat asuprit în "Oh My Venus", dar ea este strălucitoare in pictorialul ei pentru revista  ELLE Coreea din decembrie 2015.  


         Pe 23 noiembrie, publicatia de moda a lansat primele fotografii din revista viitoare, care infatiseaza vedeta la 31 de ani, în ipostaze ademenitoare. În sedinta foto, actrita expune ultimele piese din Colectia Love & Animal creeate de bijutierul coreean,Stonehenge.

           Ea vrajeste telespectatorii prin privirea aruncata peste umărul ei în timp ce puloverul pare să cada. În alte fotografii, ea pare a fi ganditoare,  în timp ce  privirea ei este pătrunzătoare.
            Prezenţa ei, eleganta în pictoriale serveşte ca un contrast evident cu aspectul neîngrijit al ei în "Oh My Venus," unde ea este o femeie care, fără griji si efort, infuleca aripi de pui şi tăiţei cu sos de fasole neagră..




              În "Oh My Venus," Shin o portretizeaza pe Kang Joo Eun, un avocat de 33 de ani, care a luat o cantitate semnificativa in greutate, ca ea a urmat Legea. Când Joo Eun descoperă că prietenul ei de 15 ani a inselat-o cu o alta colega de facultate, ea începe să-l urmeze cu încăpăţânare pe Kim Young Ho, un antrenor personal de la Hollywood. 
            Young Ho este interpretat de So Ji Sub, care "Oh My Venus" marchează întoarcerea ei in K-Drama. In 2012 MBC a distribuit-o in serialul romantic, "Arirang şi magistratul."   
            Shin a început cariera de modeling în 1998, înainte de a apărea în videoclipurile cu legendarul grup K-pop coreean, g.o.d.


             Rolurile interpretate de Sin Min Ah si filmografia ei :



Anul
Titlul
Rolul
2001
Yoo Chae-yi
2003
Hee-jin
2005
Hee-soo
Ahn Su-eun
Jang Hae-ju
2007
Kang So-hwi/Ok-soon
2008
Mimi
2009
Ahn Mo-rae
Park Myung-eun
Jo Yoo-jin
2013
The X
Mia
2014
Gong Yoon-hee
Mi-young

Drame TV
Year
Title
Role
Network
2001
Lee Min-ji
2003
Punch
Jang Yoo-bin
2005
Cha Eun-seok
2007
Seo Hae-in
2010
Gu-Mi-ho
2012
Arang/Lee Seo-rim
2015
Kang Joo-eun

Un comentariu:

  1. Un articol foarte interesant si placut de aflat despre una dintre actritele de top ale Coreeei.E bine ca v-ati gandit la o asemenea rubrica in cadrul blogului, mai ales ca vor fi multi cei care vor citi cu deosebita incantare aceste noutati postate aici.Va multumim si respect pentru munca pe care o faceti.

    RăspundețiȘtergere

Powered By Blogger