Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 iunie 2016

Știre de ultimă oră : A 4-a acuzație de viol împotriva lui Park Yoochun

Știre de ultimă oră : A 4-a acuzație de viol împotriva lui Park Yoochun


Poliția interoghează pe cei implicați în acuzația de viol intentată împotriva lu Park Yoochun.
O altă acuzație de agresiune sexuală a fost depusă împotriva că Park Yoochun. Acest lucru este al 4-lea caz de până acum.
A patra persoană a adus acuzații similare în comparație cu cele trei anterioare. Ea a declarat că au consumat băuturi alcoolice într-un  bar și că Park Yoochun a dus-o la baie în camera ei unde a mai fost agresată sexual de către el și în 2015.

De asemenea, prima și a doua persoană au spus că Park Yoochun le-a agresat în băi de la baruri. De asemenea, cea de a doua persoană a dezvăluit că Park Yoochun a închis-o în baie înainte de  agresiune. De aceea, ea, de asemenea, l-a acuzat de detenție forțată.
Poliția a creat un grup de lucru special de șase persoane desemnate să lucreze la cazurile de agresiune sexuală împotriva lui Park Yoochun . Cu acuzațiile suplimentare, poliția a adăugat încă trei lideri de echipă care lucrează pentru Poliția Metropolitană Seul la acuzațiile de agresiune sexuală. Grupul operativ este acum format din nouă persoane care investighează cazurile de agresiune sexuală împotriva lui Park Yoochun.
În plus, poliția a declarat că va investiga dacă Park Yoochun este vinovat de agresiune sexuală, reținere forțată, prostituție, precum și alte infracțiuni. În cazul în care este confirmat faptul că persoanele au primit bani pentru sex, plângerea lor împotriva lui Park Yoochun va fi, de asemenea, obiectul unei pedepse.
Anterior, prima persoană a înaintat acuzații împotriva lui Park Yoochun la începutul acestei săptămâni. Cu toate acestea, ea mai târziu a renunțat și a anulat declarația ei. Cea de a doua persoană a făcut un pas înainte și a susținut acuzația împotriva lui Park Yoochun de agresiune sexuală ce a avut loc anul trecut în decembrie. Mai devreme astăzi, a treia persoană a susținut acuzația de agresiune sexuală împotriva lui Park Yoochun ce a avut loc la data de 12 iunie 2014.
Aceste acuzații au determinat C-Jes Entertainment să facă o declarație oficială prin care dezvăluie planurile lor de de a depune acuzații de șantaj și acuzație falsă împotriva persoanelor acuzatoare împotriva lui Park Yoochun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger