Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 septembrie 2016

Actrita Lee Si Young a confirmat că se întalnește cu un om de afaceri în ultima lună



Actrita Lee Si Young a confirmat că se întalnește cu un om de afaceri în ultima lună


Postat în 27 septembrie, 2016
 
De la a fi o actriță până la boxer amator, Lee Si Young este acum confirmat ca fiind într-o nouă relație de dragoste ca iubită. Pe 28 septembrie, după ce reporterii au scris despre faptul că Lee Si Young se întâlnește cu cineva, agenția actriței Huayi Brothers Entertainment a făcut o declarație oficială cu privire la aceasta situație.
Agenția Huayi Brothers a dezvăluit la TV Report, partener al Koreaboo, faptul că Lee Si Young s-a întâlnit în ultima lună, confirmând: “Este adevărat că ea este în prezent într-o relație. Aceasta a fost de aproximativ o lună și ei împart fericit timpul lor împreună într-o relație frumoasă.
Omul care actrița îl întalnește este un om de afaceri ce este seniorul ei, care lucrează în prezent în industria restaurantelor.
Cu toate că nu a trecut foarte mult timp de când cei doi se întalnesc, internauții au speculat dacă cei doi își vor anunța în curând căsătoria. Oricum, a fost descoperit că: “Actrița și iubitul nu sunt pregătiți încă să discute probleme legate despre căsătorie și noi sperăm ca toată lumea să le poată da binecuvântările lor.
Felicitări fericitului cuplu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger